Waarom Aqualine Waterfilters

Waarom een aqualine waterfilter


Mijn eerste Aqualine waterfilter kocht ik 10 jaar geleden en ik ben nog steeds even enthousiast.

Ondertussen hebben wij er 3 in huis. Een 18 liter in de keuken waar we mee koken, gebruiken voor koffie en thee en gewoon als drinkwater, een 12 liter in de praktijkruimte voor een glaasje water voor mijn clienten na de behandeling, en mijn 5 liter waterfilter waar ik 10 jaar geleden mee begon staat nu in de woonkamer om altijd heel makkelijk even een glaasje water te tappen.

Deze waterfilterapparaten sluiten perfect aan bij mijn manier van werken en denken in de Shiatsu, vanuit de Oosterse visie.
De waterfilterapparaten van Aqualine worden geimporteerd uit Zuid-Korea en Japan. Daar kijken ze naar een totaal plaatje, net zoals wij in de Oosterse geneeswijzen kijken naar alle aspecten in het leven van de client.
Men houdt zich bezig met gezondheid voor lichaam en geest, en dat zie je dus ook terug in deze waterfilters: “Hoe gedraagt water zich in de natuur, hoe wordt het gevitaliseerd, hoe komen de mineralen in het water en hoe kunnen we dat zoveel mogelijk nabootsen in de waterfiltersystemen”.

Een perfecte aanvulling om onze gezondheid te ondersteunen.


Werking Aqualine 5-12-18

Werking Aqualine Neos