Thuis

Wat klanten over Zenkracht zeggen

Lees hier hoe klanten hun behandeling bij ZENkracht ervaren hebben.

Ik merk iedere keer weer dat ik dichter bij mezelf kom. Alsof er meer balans in mijn lichaam en hoofd komt. Heeft me weer een stapje verder naar mezelf gebracht. Dank je wel voor jouw super positieve energie. Voel me helemaal veilig bij jou.

Liefs en een dikke knuffel

Belinda Roberts

Zenkracht is precies de juiste omschrijving ! Door de shiatsu massage van Marika voel ik intense rust binnenkomen. Ook voel ik me weer volledig in mijn kracht gezet en merk ik dit aan mijn (vooral psychische) functioneren in de dagen daarna ! Alles gaat weer stromen. Heel bijzonder dat deze ontspannende behandeling dit effect heeft. Daarbij is Marika gewoon een hele fijne, warme en integere persoonlijkheid !

Peggy Reebeen

De naam ‘Zenkracht’ zegt eigenlijk al genoeg. Als je even ‘Zen’ wilt worden, maar na de behandeling weer in je eigen kracht wilt staan, ben je bij deze praktijk voor natuurgeneeskunde op het juiste adres. In een mooie behandelkamer zorgt Marika met veel toewijding en passie dat je volledig tot rust komt.

Meriam van der Wal

Na mijn eerste behandeling voelde ik mij meteen meer in mijn eigen kracht zitten en een dieper contact met mijn eigen IK. Marika is een mooi mens, van binnen en buiten met gouden handjes, zeker een aanrader!!

Jolanda Heldens

Shiatsu

Shiatsu is een Japanse drukpuntmassage, gebaseerd op de Traditionele Chinese Geneeskunde en betekent letterlijk “vingerdruk”. Zen shiatsu brengt ons meer in balans en de algehele weerstand en vitaliteit zullen toenemen.

Meer Info

Praktijk

ZENkracht is gevestigd in Puth in Zuid Limburg. Er is voldoende gratis parkeer gelegenheid aanwezig.

Meer Info

Over Zenkracht

Welkom bij ZENkracht, praktijk voor Zen Shiatsu behandelingen en innerlijke balans. Mijn naam is Marika van Lier. Ik ben gediplomeerd Zen shiatsu therapeut en ben lid van de beroepsvereniging VBAG (Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijzen).

Meer Info